Actieve uitjes op Pampus

Pampus Events organiseert actieve uitjes en evenementen voor bedrijven. Alle activiteiten draaien om samenwerken, samen denken en samen plezier hebben. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met actie en avontuur? Of juist een culturele dag met waterpret voor familie en vrienden? Pampus Events biedt een scala aan zelf-ontwikkelde activiteitenprogramma’s. Liever een programma op maat? We gaan graag aan de slag om een programma te ontwikkelen dat al je verwachtingen zal overtreffen!

Actief uitje op UNESCO Werelderfgoed

De vaartocht naar Forteiland Pampus is een avontuur op zich. In Muiden, Amsterdam, Almere of een andere haven stap je op een boot naar keuze. Je laat de drukte van alledag achter je en komt op het water tot rust. Liever wat actie? Kies voor een zeiltocht naar Pampus! Je team wordt aan het werk gezet om zelf te zeilen, ultieme teambuilding. Al snel komt land in zicht: een onbewoond historisch eiland, midden in de Randstad: een unieke plek voor een origineel bedrijfsuitje.

Actief bedrijfsuitje

Eenmaal op Pampus is de volgende verrassing het indrukwekkende negentiende-eeuwse fort dat in het eiland verscholen ligt. Het fort – onderdeel van de Stelling van Amsterdam en ENUSCO Werelderfgoed – bestaat uit zo’n 80 kamers variërend van grootse koepels tot donkere gangen. Eiland en fort zijn samen de perfecte locatie voor een sportief bedrijfsuitje, teambuilding of ander actief uitje!

Lees op de volgende pagina’s meer over onze spectaculaire bedrijfsuitjes, allen op maat gemaakt voor en door Pampus, met respect voor erfgoed en milieu.

Orgineel bedrijfsuitje op Pampus

Mobilisatie

Mobilisatie

In het spel de Mobilisatie gaan we terug naar 1914. De groep komt als nieuwe rekruten aan op het Fort aan het Pampus.

Meer informatie
Escape from Pampus

Vlucht van Pampus

Al jaren een favoriet! Waan je in een negentiende-eeuwse gevangenis en probeer te ontkomen aan het gevangenispersoneel

Meer informatie
Teambuilding

Losse activiteiten

Kies zelf de activiteiten en stel je eigen programma samen.

Meer informatie
Moord op Pampus

Moord op Pampus

Een diner gesitueerd in 1874: een gezellig etentje verandert in een gruwelijke ervaring als één van de gasten word vermoord.

Meer informatie
Rib varen

RIB adventure(s)

Scheur met 80 tot 100 kilometer per uur over het IJmeer en voel de sensatie van het planeren.

Meer informatie
Regatta

Zeilen

Pampus Events is dé expert voor het organiseren van een zeiltocht. Spektakel en competitie gegarandeerd!

Meer informatie
Klippervaren

Klippervaren

Een bijzonder begin van de dag? Wij zorgen voor een indrukwekkend klassiek zeilschip om een grootse entree te maken.

Meer informatie
Project Pampus

Project Pampus

Steun dit bijzondere stuk UNESCO Werelderfgoed. Steek de handen uit de mouwen en ga samen aan de slag.

Meer informatie
Project Pampus

Conquest for Paradise

Meer informatie

Pampus is duurzaam

Pampus werd eind negentiende-eeuw off-grid gebouwd: niet afhankelijk van water, gas en stroom van het vaste land. In tijden van oorlog konden de gelegerde manschappen maanden vooruit op de aanwezige voorraden. De oorlogsdreiging is geweken, maar we zijn nog steeds off-grid en daar zijn we trots op! Onze groenten komen uit eigen tuin, we wekken zonne-energie op en maken gebruik van grondwater. We zijn hard onderweg om 100% fossielvrij te worden en daarmee het eerste volledig duurzaam-zelfvoorzienende eiland van Nederland! Neem contact op voor het bespreken van een uniek duurzaam bedrijfsuitje!