Offerte aanvragen

Moord op Pampus

Een diner gesitueerd in 1874: een gezellig etentje verandert in een gruwelijke ervaring als één van de gasten word vermoord.

Moord op Pampus

Geniet van een heerlijk diner in het Fort aan het Pampus. Een diner met theater waarbij de gasten aan tafel op zoek gaan naar de ontknoping van het mysterie: Wie vermoordde de Jonkvrouwe de Beaufort, de aanstaande vrouw van de commandant Dyxhoorn?

Informatie

Doelgroep: Gevarieerd cultureel
Deelnemers: 20 tot 50
Tijdsduur: 4 uur
Vraag offerte aan

Verloop

De gasten worden op het dak ontvangen en uitgenodigd voor het diner ter gelegenheid van de feestelijke opening van het fort aan het Pampus. Het jaar is 1898.
Er zijn, naast de gasten, een aantal historische figuren die ook aan tafel zitten. Waaronder: Jonkvrouwe de Beaufort, Kapitein Dyxhoorn, de kapelaan, de Sergeant-Majoor en de chef-kok.

Tussen de gerechten door vinden er eenakters plaats rondom de diner tafel. Plots rent er iemand de zaal in en roept: Moord! In deze eenakters wordt langzaam het verhaal ontrafeld en zijn er aanwijzingen te vinden die de dader kunnen aanwijzen. Deze aanwijzingen kunnen de gasten opschrijven op hun menukaart en samen lossen ze het mysterie op.

Vraag offerte aan
Terug naar actief