Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Ransom

Een spectaculair begin van de dag met een ontvoeringsspel. Wij ontvoeren je leidinggevende en het is aan de teams hem vrij te spelen!

Ransom is een unieke toevoeging aan het programma Vlucht van Pampus. De groep zit rustig aan de koffie tijdens de heenvaart naar Pampus. Aan de rust komt een einde als er een megasnelle Rib onder luid getoeter op het schip af komt varen…
Aan boord van de Rib zit een aantal gemaskerde ontvoerders. Het schip wordt onder luid geschreeuw geënterd. In een razend tempo wordt de directeur van het gezelschap van boord gehaald. De Rib verdwijnt als een stip aan de horizon, de koffie is lauw en de deelnemers blijven in vertwijfeling achter, niet wetende wat het lot van de directeur zal zijn.

Vraag offerte aan

Verloop

We bieden een groot assortiment aan teamopdrachten en hebben voor ieder wat wils. Zowel voor sportieve gezelschappen als voor groepen mensen die het liever wat rustiger aan doen. Behendigheid, creativiteit en oplossend denkvermogen komen vaak aan bod en voor bijna alle spellen geldt dat een goede communicatie en samenwerking onontbeerlijk zijn voor een goede score. Check je opgedane kennis over Pampus tijdens de “Pampus Quiz, steek de tot moeras omgetoverde droge gracht over tijdens het spel “Swamp Island”, of kijk wie van je collega’s het lef hebben een levende sprinkhaan te eten tijdens “de Eetproef”… Samen met onze eventmanager maak je voor aanvang van de dag een keuze uit de verschillende activiteiten, afgestemd op de samenstelling van jouw gezelschap.

Tip! Huur de RIB van de ontvoerders in voor een spectaculair rondje Pampus als onderdeel van het spelprogramma of na afloop als extra gadget tijdens de borrel.

Vraag offerte aan

Beleef de sensatie!