Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Rib Riddle Rally

Scheur met 80 kilometer per uur over het IJmeer en probeer je tegenstrijders te verslaan. Een activiteit met adrenalinegarantie!

Rib Riddle Rally

Scheur met 80 kilometer per uur over het IJmeer en los hilarische en uitdagende opdrachten op het water op. Er wordt gevaren in ultrasnelle RIB’s (rigid inflatable boats).

Doelgroep: Actief
Deelnemers: 12 tot 60
Tijdsduur: 2 uur
Vraag offerte aan

Verloop

We verzamelen in een haven naar keuze, waar de briefing plaatsvindt. Er worden teams van maximaal 12 personen gevormd en ieder teamlid krijgt een automatisch reddingsvest. Als de weersomstandigheden daar om vragen krijgt iedereen een waterdichte overall met drijfvermogen. De spelleider deelt de enveloppen met opdrachten uit. Ieder team vaart zo snel mogelijk naar de eerste opdracht door middel van het volgen van coördinaten op de plotter. Een greep uit de mogelijke opdrachten: maak een groepsselfie en stuur die naar de eventmanager, maak een tekening van het eiland waar je nu omheen hebt gevaren, maak een foto van een oorspronkelijke bewoner van Muiden, vaar zo snel mogelijk om het eiland Pampus, zoek met een metaaldetector naar de schat op het onbewoonde eiland et cetera et cetera.

Vraag offerte aan
Terug naar actief