Offerte aanvragen

Slag om Pampus

Een gloednieuw en spectaculair activiteitenprogramma: breng de wapens in stelling en strijd om de verovering van Pampus!

Strijd in 4 teams, die elk één van de vier elementen vertegenwoordigen, om de heerschappij van Pampus. Elkaar beschieten met een zachte pijl en boog, kadavers over de fortgracht schieten, vuur maken en vlotvaren zijn slechts een greep uit de onderlinge veldslagen. Welk team mag de vlag in de mast hijsen en zich heer en meester van Pampus noemen?

Doelgroep: Actief en sportief
Deelnemers: 20 tot 200
Tijdsduur: 2 uur
Vraag offerte aan

Verloop

De groep verzamelt op het dak van het fort en elk individu krijgt een lint in één van de volgende kleuren: rood (vuur), geel (lucht), blauw(water) en groen(aarde).
De spelleider opent het spel en vertelt het doel en spelverloop. Daarna gaat iedereen zo snel mogelijk naar zijn ‘situation room’: een kamer verlicht in de kleur van zijn team met daarin een tafel met daarop een opdracht en een voorwerp.
De opdrachten verwijzen naar locaties waar gestreden moet worden en het voorwerp vertegenwoordigt het specifieke element van het team. Daarnaast zal het een voordeel bieden wanneer zij strijden in hun eigen element. De vier spellen vertegenwoordigen elk hun eigen element. Bij elk onderdeel zijn Pampus Dollars te verdienen voor de winnaar.

  1. Lucht = Archery Tag: een spectaculair pijl en boogspel waarbij met pijlen op elkaar kan worden geschoten
  2. Vuur = Ga opzoek naar materiaal om zelf een spectaculair vuur te ontsteken
  3. Aarde= Slinger kippen en eenden de fortgracht over en laat je teamgenoten zoveel mogelijk vangen
  4. Water= Vind het verborgen vlot en bereik als eerste een boei in het IJmeer
Vraag offerte aan