Teambuilding op Forteiland Pampus

Een klassiek programma bestaande uit een aantal teambuilding activiteiten gericht op samenwerking, probleemoplossing en teamgeest. Een origineel teambuilding uitje om nooit te vergeten!

Teambuilding spellen

In ons op maat gemaakte teambuilding zit een viertal klassieke opdrachten en spellen verwerkt die allen draaien om samenwerking, leiderschap en probleemoplossend vermogen. Elke opdracht is zo ontwikkeld dat het onmogelijk is om zonder samen te werken tot een goede uitslag te komen.

Om meer verdieping toe te voegen aan dit teambuilding programma kunnen wij onze gecertificeerde DISC-trainer inzetten voor het maken van een SWOT-analyse van het team.

Teambuilding activiteiten

Een goede teambuilding is veel meer dan een aantal losse teambuilding spelletjes. Op Pampus organiseren we teambuilding uitjes die echt de diepte ingaan! Het mysterieuze negentiende-eeuwse fort is het decor en de inspiratie voor een reeks teambuilding opdrachten die uniek zijn voor Pampus!

Denk aan het bouwen van een écht werkend kanon, het aanleggen van waterleiding of het altijd populaire raften rondom Pampus. Een teambuilding wordt altijd in samenspraak en op maat samengesteld, zodat jouw team het meeste uit de dag haalt.