Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Vlucht van Pampus

Al jaren een favoriet! Waan je in een negentiende-eeuwse gevangenis en probeer te ontkomen aan het gevangenispersoneel.

Verloop

Vlucht van Pampus is het spannende en zeer populaire ontsnappingsspel van Pampus Events. Vlucht van Pampus is een op maat ontwikkelde game die een combinatie biedt tussen historie, actie, logica en samenwerking. Een activiteit voor doeners en denkers, voor jong en oud.

Het begin

Aan het begin van de activiteit – die zo’n 2 uur duurt – worden de nietsvermoedende deelnemers meegevoerd naar een van de ondergrondse fortruimtes. Hier volgt een ietwat droog verhaal over de geschiedenis van Pampus. Op het moment dat de deelnemers zich langzaam beginnen te vervelen slaat de sfeer om…

Vrijkomen!

Tien minuten later zitten alle deelnemers opgesloten in ondergrondse cellen met slechts één opdracht: vrijkomen! Voor deelnemers die het lukt zich te bevrijden uit de cel wacht een serie nieuwe verrassingen. Op verschillende punten op het eiland en in het fort staan negentiende-eeuwse gevangenismedewerkers die de teams niet zomaar laten passeren.

Bouwen, puzzelen en ontdekken

Er volgt een serie opdrachten en activiteiten variërend van het aanleggen van een waterleiding en het bouwen en bevaren van een vlot tot een spoedcursus scherp schieten en een gruwelijke confrontatie met onze eilandkok…

Wie overleeft?

Als alle opdrachten tot een goed einde zijn gebracht komen de teams bij elkaar en volgt de zinderende ontknoping. Welk team kraakt de kluis en gaat ervandoor met de eer, hoofdprijs en eeuwige roem?

Extra optie: Ransom

Een spectaculair begin van de dag met een ontvoeringsspel. Wij ontvoeren je leidinggevende en het is aan de teams hem vrij te spelen!

Ransom is een unieke toevoeging aan het programma Vlucht van Pampus. De groep zit rustig aan de koffie tijdens de heenvaart naar Pampus. Aan de rust komt een einde als er een megasnelle Rib onder luid getoeter op het schip af komt varen… Aan boord van de Rib zit een aantal gemaskerde ontvoerders. Het schip wordt onder luid geschreeuw geënterd. In een razend tempo wordt de directeur van het gezelschap van boord gehaald. De Rib verdwijnt als een stip aan de horizon, de koffie is lauw en de deelnemers blijven in vertwijfeling achter, niet wetende wat het lot van de directeur zal zijn.

Informatie

Doelgroep: Gevarieerd van actief tot cultureel
Deelnemers: 20 tot 100
Tijdsduur: 2 uur
Vraag offerte aan
Terug naar actief