Barbecue

Forteiland Pampus werd in de negentiende eeuw off-grid gebouwd: niet aangesloten op stroom, water en gas van buitenaf. Dit is nog steeds zo. Een uitdaging, maar zeker ook een kans! Wij koken zoveel mogelijk zelfvoorzienend: met ingrediënten van het eiland en op eigen energie.

Burgerbarbecue (€ 19,50)

Bekijk menu

Dikke vette barbecueburger van Gasconnerund (Lindenhoff)
Met verschillende huisgemaakte garnituren en burgersaus

Liever geen vlees?
Voor vegetariërs en visliefhebbers serveren we een passend alternatief

Geserveerd met

  • gepofte aardappel en maiskolf

Korporaalsbarbecue (€ 29,50)

Bekijk menu

Gemarineerde seizoengroenten met gegrild kalfsstaartstuk, venkelzaad en limoen
Gepofte zoete aardappel met langzaam gegaard buikspek (Baambrugse Big) en VOC-kruiden
Gegrilde maiskolven met dragonboter
Warm-gerookte meerval met citrus

Couscoussalade
Met kikkererwten, gewelde rozijnen, granaatappel, zoetzure komkommer en munt

Aardappelsalade
In de schil gegaarde kriel, roseval en truffelaardappel, bosui, crème fraîche, bietenblad en mosterdcress

Tomatensalade
Van het seizoen met buffelricotta en salie-oreganodressing

Huisgemaakte knoflooksaus en paprikarelish

Baguette met kruidenboter en aioli

Liever geen vlees?
Voor vegetariërs en visliefhebbers serveren we een passend alternatief

Geserveerd met

  • Gegrilde maiskolven met dragonboter
  • Warm-gerookte meerval met citrus

Admiraalsbarbecue (€ 33,50)

Bekijk menu

Gepofte seizoengroenten met gegrilde dry-aged runderlende (Gasconne, Lindenhoff) en saus van grove mosterd en witte balsamico.
Coquelet (haantje) van de barbecue
Oesterzwamburger op brioche met ingelegde Pampusgroenten en truffelmayo
Noordzeefruit met sereh, laos en pandanblad

Gierstsalade
Met zwaluwgekwetter (Achterhoekse witschimmelkaas), munt, dadels, rode ui en pompoenpitten

Witlofsalade
met esdoorn-frambozendressing, radijs, notencrumble en citroen

Panzanella
Met hooibergham, rucola, rode ui, artisjok en gegrilde paprika

Baguette met tuinbonenhumus, tomaten-salieboter en gerookte knoflook-citroenboter

Sauzen
Grove mosterd en witte balsamico