Culinaire rondgang

Een culinaire rondgang door het fort is een verassende manier van dineren. Dwaal met je gezelschap door de kamers en gangen van het sfeervol verlichte fort. In een aantal fortkamers bereiden onze koks kleine gerechtjes die samen een maaltijd of deel daarvan vormen. Uiteraard serveren wij bij de verschillende gerechtjes bijpassende wijnen of speciaalbieren. Een culinaire rondgang is een product op maat, onderstaand menu geeft een idee van wat mogelijk is.

Successuggestie € 29,50

  • Versgesneden Pata Negra met tostada en olijfolie
  • Oesters, live geopend met een glaasje zeewierjenever
  • Pompoensoepje met mango geserveerd vanaf het vuur
  • Lauwwarme salade van venkel, peer en blauwe kaas
  • Tagliatelle nere met kreeft en zeekraal
  • Bavette met chutney van gepofte ui
  • Huisgemaakte truffels met slow coffee

Prijzen zijn exclusief BTW en betreffen de ‘kale’ cateringprijzen. Het is mogelijk dat er (afhankelijk van groepsgrootte, locatie en tijdstip) kosten worden berekend voor cateringmaterialen, opbouw, personeel etc. Prijzen en assortiment onder voorbehoud.