Festival

Het plein en de groene grasvelden van Pampus vormen het podium van een eigen Company Festival. Het festivalterrein is aangekleed met tenten, lichtjes en lampionnen en er zijn verschillende bars opgebouwd voor speciaalbieren, gin tonics en bijzondere koffiespecialiteiten. De deelnemers maken een ronde langs de verschillende food stands waar festivalfood met een duurzame twist wordt geserveerd. De invulling van de foodstands kan wordt in overleg samengesteld. Enkele suggesties:

Mandarin Pancakes € 7,50 per item
Een foodstand met flinterdunne gestoomde Chinese flensjes, geserveerd met één van de volgende items:

  • Peking eend
  • Shiitake in sesam-sojadressing
  • Zoetzure gamba’s

Met een uitgebreide selectie aan toppings, waaronder: bosui, kimchi, oestersaus, ingelegde gember, zeewier en Kikkoman.

Mexican Streetfood € 5,50 per item
De originele Mexicaanse maistortillas gevuld met goedgekruide vlees-, kip- of groentegerechten. Afgetopt met pittige salsa’s, frisse sausjes en de enige echte guacamole.

Biofriet € 2,50 per item
Versgesneden frites van de beste lokale aardappelen. Geserveerd in een puntzak met huisgemaakte mayo en ketchup.

Ultimate hotdogs € 5,00 per item
Een broodje worst om niet snel te vergeten. Een keuze uit verschillende worstjes geserveerd op vers brood. Bedien jezelf van pittige mosterd, verse zuurkool, gebakken uitjes en Amsterdam zuur.

Goedgevulde soep € 4,50 per item
Een verse soep, van groenten uit de Pampusmoestuin. Stoer geserveerd vanuit een ketel boven het kampvuur: hartverwarmend!

Prijzen zijn exclusief BTW en betreffen de ‘kale’ cateringprijzen. Het is mogelijk dat er (afhankelijk van groepsgrootte, locatie en tijdstip) kosten worden berekend voor cateringmaterialen, opbouw, personeel etc. Prijzen en assortiment onder voorbehoud.