Ontvangst

Begin de dag goed met een ontvangst met koffie en lekkers. Of kies voor een feestelijk begin van je event met een glas bubbels of een bijzonder aperitief. Kies voor een welkom in het paviljoen of op één van de omliggende terrassen met een panoramisch uitzicht over het IJmeer. Ook is het mogelijk je gasten op de steiger al te ontvangen met een drankje en een hapje of om te verzamelen op het dak van het fort.
Hieronder een aantal suggesties voor ontvangsten. Maatwerk is altijd mogelijk!

Koffieontvangst

Koffie en thee met huisgemaakte brownie€ 6,50
Koffie, thee en ambachtelijke appeltaart met slagroom€ 6,50
Koffie, thee, muffins, seizoentaart en chocolat fudge pie€ 8,00

De koffieontvangsten worden in buffetvorm of op tafel geserveerd. De koffie is fair-trade en duurzaam geproduceerd. We serveren verschillende biologische theesoorten van losse theebladeren van TeaBar.

Welkomstdrankje

Kleintje Pampusbier€ 3,50
Glas prosecco€ 5,00
Seizoenaperitief€ 8,00
Bijpassende hapjes€ 1,45

Bij bovenstaande drankjes serveren we bijpassende hapjes. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere lokale bitterbal, een Hollands garnalenkroketje of een blini met mousse van gerookte makreel. Mogelijkheden vanaf € 1,45 per persoon.

Prijzen zijn exclusief BTW en betreffen de ‘kale’ cateringprijzen. Het is mogelijk dat er (afhankelijk van groepsgrootte, locatie en tijdstip) kosten worden berekend voor cateringmaterialen, opbouw, personeel etc. Prijzen en assortiment onder voorbehoud.