Offerte aanvragen

Bijzonder feest op unieke locatie

Pampus is een magische locatie voor een feest: in een stoer fort op een onbewoond eiland.

Forteiland Pampus een unieke locatie voor bijzondere feesten. Organiseer een feest om nooit te vergeten! Van bohemien party in festivalsfeer tot house party in het ondergrondse fort, wij denken graag met je mee! Het eiland biedt verschillende locaties voor een feest: het ondergrondse fort, de droge fortgracht, het paviljoen met omliggende terrassen en de idyllische tuin van de fortwachterswoning.

Vraag offerte aan

TIP: Wij verzorgen graag een mooie welkomstcocktail die kan worden geserveerd aan boord van een van de schepen, of bij aankomst op de steiger.
De catering gedurende het feest is in handen van onze eigen horeca-organisatie. Natuurlijk zorgen wij voor een of meerdere bars en de nodige hapjes. Hiernaast kunnen we zorgen voor cocktailbars, speciaalbierbars, live cooking et cetera.

Maak het feest compleet met een band, DJ of andere act. Wij hebben een grot bestand aan artiesten om uit te putten op. Liever iets onverwacht? Vuurspuwers, burlesque-uitgedoste handlezeressen, one-man big bands… Op Pampus is (bijna) alles mogelijk.

Vraag offerte aan
Terug naar feest