Team

Ons team is groot genoeg om alle nodige expertise in huis te hebben, maar klein genoeg om hecht samen te werken en persoonlijk maatwerk te leveren. Onze vaste medewerkers:

diederik-bots

Diederik Bots

Na de opleiding Small Business in Haarlem te hebben gevolgd is Diederik in 1997 naar Griekenland gegaan om…

Diederik Bots

Na de opleiding Small Business in Haarlem te hebben gevolgd is Diederik in 1997 naar Griekenland gegaan om daar flottieljes te leiden voor OCC Yachting. Terug in Nederland is hij gaan ondernemen in de watersport. Het begon met een verhuurbedrijf van zeiljachten als franchisenemer bij OCC Yachting wat al snel uitgebreid werd met een evenementenbureau voor zakelijke evenementen op en aan het water. Later kwam daar een reisbureau voor zeilvakanties in binnen en buitenland bij. Het evenementenbureau groeide door samenwerkingsverbanden met diverse locaties zoals Forteiland Pampus en diverse hotels aan het water.

Als je doet wat je leuk vindt gaat het nooit vervelen!

Shelley-Burggraaff

Shelley Burggraaff

Als kind had ze nog nooit gezeild. Maar nadat ze tijdens een wereldreis de kans kreeg een half jaar lang van het…

Shelley Burggraaff

Als kind had ze nog nooit gezeild. Maar nadat ze tijdens een wereldreis de kans kreeg een half jaar lang van het ene eilandje in de Stille Zuidzee naar het volgende te zeilen was ze verkocht en wist ze hoe ze de rest van haar leven wilde invullen: op en aan het water. Ze volgde een HBO-studie evenementenorganisatie in Haarlem en ging op zoek naar de ultieme baan die haar vakgebied met haar passie voor het water kon verenigen. En dat is gelukt! In 2004 ging ze bij de Bootsmannen aan de slag en dat beviel zo goed dat ze nooit meer is weggegaan. Alhoewel… Een driejarige “sabbatical” waarin ze solo met haar 29ft zeilboot North Wind naar de eilanden van de Caribbean is gezeild kwam tussendoor.

Maar ze is weer bij ons terug om tijdens het watersportseizoen vanuit ons kantoor in Muiden de evenementen te coördineren. In de rustige wintermaanden echter hoort u vooral van haar via de mail, want dan werkt ze vanaf haar boot al dobberend voor de kust van Bonaire.

Bart-van-der-Hucht

Bart van der Hucht

Hoi, ik ben Bart van der Hucht en ik ben eventmanager bij de Bootsmannen & Pampus Events en ben het hele…

Bart van der Hucht

Hoi, ik ben Bart van der Hucht en ik ben eventmanager bij de Bootsmannen & Pampus Events en ben het hele jaar op het water te vinden. Is het niet bij de Bootsmannen, dan wel windsurfend of varend door de Amsterdamse Grachten.
Ik houd me bezig met de operatie: het inhoudelijk voorbereiden en begeleiden van uw evenement. Ik word daarbij ondersteund door een team van flex-medewerkers. Mooi werk, want u komt vrijwel altijd voor uw lol en ik mag er bij zijn!

Lieselotte

Lieselotte Dekker

Lieselotte heeft zeker een passie voor water, en dan vooral de Griekse wateren. Een wijntje op een Grieks…

Lieselotte Dekker

Lieselotte heeft zeker een passie voor water, en dan vooral de Griekse wateren. Een wijntje op een Grieks terras met de boot aan de kade is 100% leven! Sinds januari 2009 is ze werkzaam bij De Bootsmannen. Samen met Diederik bestiert ze het boekingskantoor van OCC Yachting.

Bart-Kuilman

Bart Kuilman

Als kind van varende ouders, zijn Barts zeebenen aangeboren. Als jong jongetje was Pampus voor Bart al…

Bart Kuilman

Als kind van varende ouders, zijn Barts zeebenen aangeboren. Als jong jongetje was Pampus voor Bart al een favoriete bestemming. Na – en tijdens – een studie Nederlandse letterkunde aan de UvA, volgde een carrière in de horeca. Na twee banen als bedrijfsleider in Amsterdamse cafés, bestormde hij met zijn eigen bedrijfje de festivalwereld.

Bij Pampus Events is Bart als een vis in het water. Als accountmanager is hij verantwoordelijk voor verkoop en creatieve invulling van evenementen. Hiernaast is hij de F&B-specialist van Pampus Events.

Carolaine

Carolaine Emerenciana

Carolaine heeft in het kader van haar studie Vrijetijdsmanagement stage gelopen bij de…

Carolaine Emerenciana

Carolaine heeft in het kader van haar studie Vrijetijdsmanagement stage gelopen bij de Bootsmannen en Pampus Events. Na een succesvolle stageperiode kon het team maar moeilijk afscheid nemen van Carolaine, dus is Carolaine een baan aangeboden. Op dit moment houdt Carolaine zich bezig met ondersteuning van de salesafdeling en het voorbereiden van evenementen.