Uniek kerstdiner op een speciale locatie…

Tijdens de kerstperiode een eiland voor u en uw gezelschap alleen: Het Forteiland is namelijk vanaf 1 november gesloten voor het reguliere publiek, maar voor groepen gaat het eiland speciaal open.
Zo kunt u bijvoorbeeld een heerlijk kerstdiner houden in het Fort of het Pampus Paviljoen.
Met een speciaal voor uw gezelschap uitgekozen schip maakt u de overtocht naar het eiland.
Ondertussen wordt op het Forteiland de houtkachel opgestookt en staan de kaarsjes klaar op tafel.
Aangekomen op het eiland heeft u keuze uit een drie- of viergangendiner. Vlees, vis, vegetarisch, er is altijd voor iedereen wat wils. Ook een barbecue of walking dinner is bespreekbaar!
Uiteraard houden we rekening met allergieën en diëten!</p?

Ook nog een activiteit voor of na het kerstdiner doen in het Fort? Denk bijvoorbeeld aan lasergamen. Het donkere Fort is stil en verlaten en daardoor dé locatie om te lasergamen. Duik weg in een van de kleine kamertjes en zorg dat je niet gezien wordt!

Heeft u een eigen wens voor de invulling van het diner of programma? Wij maken graag een programma voor u op maat. Wilt u eerst het eiland zien alvorens uw evenement plaatsvindt? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de diverse mogelijkheden.

WKGZ6xRaauU2OOOSqKGPcqeIeIcbFj1n0_WUskAii08 mtGaKQT6v4fivU69XY5BZ8Z1dGuSOICKCP21uBHZN1A

Terugblik – Fanatieke accountants op het eiland:

Met de radar-salonboot “Kapitein Anna” kwamen de accountants aan op het Forteiland, klaar om zich te buigen over de diverse stellingen en raadsels die zij voorgeschoteld kregen. Ook lagen de rubberbootjes klaar om opgepompt te worden. Na een stukje roeien was de volgende aanwijzing voor het spel niet ver meer weg.

Het was opletten geblazen tijdens de raadsels en spellen, want de kennis die werd opgedaan in het Fort zou op de terugweg aan boord van de Salonboot getest worden door middel van een quiz. Wie had het beste geheugen en wist de meeste antwoorden te geven?
Nadat de strijd gestreden was, stond er een heerlijke borrel en diner klaar en kon iedereen aan tafel. De perfecte afsluiting van een fanatieke dag.

IMG_0956