Offerte aanvragen

Winterdiner

Winterlicht
Winterlicht is een populaire pop-up, voor het derde jaar op rij een bewezen succes! Winterlicht is meer dan een diner, Winterlicht is een winterse culinaire ervaring op UNESCO-werelderfgoed. Na twee edities gericht op particulieren, bieden we dit jaar voor het eerst de kans om als bedrijf deel te nemen aan deze unieke diners!

Een winterse vaartocht 

Een Winterlichtavond begint aan boord van de negentiende-eeuwse motorklipper Ms. Sailboa. Hier schenken we een goed glas Pampusbier terwijl we koers zetten naar Forteiland Pampus. Laat je betoveren door het winterse eiland, waar de groep wordt ontvangen met een warm aperitief bij het kampvuur.

Culinaire rondgang
Na het aperitief dalen we af in het negentiende-eeuwse fort: een doolhof van gangen, koepels en kamers. Er klinkt muziek uit de verschillende ruimtes, er kan wijn worden geproefd in één van de koepels en op een drietal plaatsen worden kleine gerechtjes geserveerd die samen het voorgerecht vormen.

Diner

Na deze culinaire rondgang schuif je aan in het sfeervolle Pampus Paviljoen, waar de houtkachel brandt. Hier serveren we hoofdgerecht en dessert, waarna we afsluiten met een pittige bio-espresso en een mooi digestief. Uiteraard kunnen we het winterdiner volledig aanpassen aan de wensen van jouw bedrijf! Ook een Winterlichtavond in kerstsferen behoort tot de mogelijkheden.

Vraag offerte aan
Terug naar winter