Offerte aanvragen

Workshop video maken: De vliegende reporter

Combineer het maken van een videoreportage met een workshop waarin de deelnemers het werk van de cameraman op pampus overnemen

Combineer het maken van een videoreportage met een workshop waarin de deelnemers het werk van de cameraman op pampus overnemen

Tijdens de eerste twintig minuten van de workshop krijgen maximaal twintig deelnemers een spoedcursus cameratechniek van een ervaren regisseur. Alle deelnemers gaan vervolgens in teams van twee met een camera tijdens de tweede helft van de workshop opnames maken van hun collega’s die op dat moment nog bezig zijn met de andere activiteiten of workshops. Er lopen op dat moment dus tien camerateams rond!

Na 45 minuten rouleren de deelnemers en gaat een tweede groep de workshop in. Ook deze deelnemers staan na een instructie van twintig minuten hun collega’s te filmen. Dit geldt ook voor een derde of vierde groep.

Aan het eind van de sessies neemt de regisseur de opnames mee en monteert deze in zijn eigen studio tot een vrolijke impressie van alle activiteiten. De eindmontage wordt de volgende dag al via dropbox aan de klant toegestuurd en vormt een tastbare herinnering aan een geslaagd event.

Omdat voor deze workshop de montageapparatuur niet getransporteerd of geïnstalleerd hoeft te worden, kunnen de kosten beperkt blijven.

Een leerzame en leuke workshop met veel zelfwerkzaamheid EN een professionele videoreportage van het geslaagde event! DUS: Twee vliegen in één klap voor een prijs die de helft bedraagt van een reguliere videoreportage.

Vraag offerte aan