Offerte aanvragen

Workshop: Een bord vol inspiratie Joost Rigter

Een bord vol inspiratie is een workshop die u een nieuwe kijk op het leven geeft.

De workshop besteedt aandacht aan de onderstaande vier houdingen:

  • Acceptatie
  • Kwetsbaarheid
  • Durven doen
  • Positiviteit

Tijdens Een bord vol inspiratie richten we ons op diverse houdingen gericht op de individu. Er wordt gekeken hoe deze houdingen er toe bij dragen die iedereen binnen een bedrijf zich bewust wordt van zichzelf. Maar ook van zijn of haar persoonlijke potentie. Tijdens de workshop vertelt Joost zijn inspirerende levensverhaal onder het genot van een uitgebreide lunch op een spannende locatie.

De workshop is een zintuiglijke ervaring; er is geen sprake van non-verbale communicatie, waardoor u uw oren zal moeten spitsten. Kortom, laat u verrassen tijdens deze unieke workshop!

Voor wie is deze workshop bedoeld

Voor individuen, bedrijven of organisaties die op een spannende, ludieke en licht confronterende wijze naar zichzelf willen kijken;

Vraag offerte aan
Joost

Waaruit bestaat de workshop?

  • Een inspirerende en interactieve bijeenkomst;
  • Een lekkere lunch;
  • Een zintuiglijke ervaring;

Joost in het kort

Joost Rigter kreeg op zijn 26ste te horen dat hij een progressieve oogziekte heeft, genaamd Retinitus Pigmentosa. Deze ziekte zorgt ervoor dat hij geleidelijk zijn gezichtsvermogen verliest; nu, na 10 jaar, heeft Joost nog minimaal zicht. Door deze ingrijpende ziekte zag Joost zich genoodzaakt om zijn toekomstplannen aan te passen. Na een lange strijd en revalidatieperiode heeft zijn positieve houding hem gebracht waar hij nu is. Joost geeft nu workshops in samenwerking met Mind Work Productions (coachingen trainingsbureau) en is ambassadeur bij Koninklijke Visio (een landelijk revalidatiecentrum voor slechtziende en blinde mensen).

Vraag offerte aan